LEDIGA TJÄNSTER

INNESÄLJARE Vi söker dig som har el-bakgrund. Du har arbetat som elektriker eller har erfarenhet av försäljning inom elbranschen. Du hjälper våra kunder med lösningar och priser på våra produkter samtidigt som du bistår med teknisk support. Du behärskar svenska i tal & skrift och har god data-vana. EL-utbildning är meriterande.

För mer info kontakta:  Rickard Amrén 0370-501621

SKICKA ANSÖKAN

KONSTRUKTÖR Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk konstruktion inom elbranschen. Du är en problemlösare som konstruerar och ritar upp våra projekt i samråd med slutkund & el-konsulter. Du har god data-vana och kan ta helhetsansvar för större projekt. Du behärskar svenska i tal & skrift. Erfarenhet av CAD-program som t ex FastEl är en merit. El-utbildning eller motsvarande är ett krav.

För mer info kontakta:  Marcus Carlsson 0370-501623

SKICKA ANSÖKAN

MONTÖRER Vi söker montörer till vår monteringsverkstad. Du behärskar svenska i tal & skrift och kan arbeta självständigt efter ritning. El-utbildning eller motsvarande är ett krav.

För mer info kontakta:  Robin Hjalmarsson 0370-501632

SKICKA ANSÖKANVILL DU ARBETA MED OSS?

Kundanpassade el-centraler är vår tids hantverk. 

Ett stimulerande arbete där vi löser kundens problem genom vårt gemensamma kunnande. 
Att vår personal dagligen ställs inför nya utmaningar ser vi som vår största styrka & tillgång. Känner du att du vill vara en del av ett företag på uppåtgående och bidra till en trevlig arbetsmiljö ser vi fram mot din ansökan.

Kontor: Dan Hägerbring
 
mail: dan.hagerbring@rimeda.se  t
el: 072-509 18 30

Produktion: Robin Hjalmarsson 
 
mail: 
robin.hjalmarsson@rimeda.se tel: 0370-50 16 32